atmosFIRi

atmosFIRi is een nieuw concept in FTIR. Het toestel is ontworpen als een gas analyzer die eenvoudig te gebruiken is. Verder is hij draagbaar en heeft een lage kostprijs. Het product biedt real-time online metingen.

Gas monitoring applicaties vereisen vaak een hoge concentratie en een snelle respons. Lage detectielimieten zijn niet nodig. AtmosFIRi heeft zo’n lage prijs bereikt door een eenvoudiger ontwerp geschikt voor toepassingen van 10 ppm tot 100%. Dezelfde herhaalbaarheid en betrouwbaarheid van de andere atmosFIR producten blijven behouden. Een enkele gas cel met een baanlengte van 15 cm vereist geen reflecterende optiek in de cel en zo is de atmosFIRi ideaal voor metingen van hoge concentratie van corrosieve gassen.

Met Protea's eigen applicatie ondersteuning kunnen er op afstand assist chemometrische modellen worden geüpload. De atmosFIRi kan worden veranderd om honderden verschillende processen te meten. De atmosFIRi is met een lange levensduur, VCSEL verwijzing laserdiode, niet-gespiegeld cel en luchtgekoelde DTGS detector met 24-bit ADC een verandering in de prijs en service levensduur van FTIR gas analysers.
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69