Siemens Ultramat 6

De ULTRAMAT 6 voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarvoor zorgen moderne elektronica, bedieningsgemak en een fysieke element dat is aangepast aan de meettaak.

De ULTRAMAT 6E meet maximaal vier infrarood-actieve componenten in een enkele eenheid, de ULTRAMAT 6F meet maximaal twee infrarood-actieve componenten. Het gebruik van optische koppelaars en het optionele gebruik van optische filters betekent dat in veel gevallen de analyzers gebruikt kunnen worden voor het meten van complexe gassen. Dit garandeert ook metingen van de lagere concentraties en lagere detectielimieten.

Door het gebruik van geschikte materialen kunnen de analysers in corrosieve en bijtende gasmengsels gebruikt worden

De gasdichte scheiding van electronica en physike componenten in de IP 65 field uitvoering garandeert zelfs onder extreme omstandigheden een lange levensduur. De analyser is ook verwarmbaar

De analyser kan met 3 NDIR componenten uitgevoerd worden. Voor alle applicaties in de chemie en als emissiemeting zelfs in aanwezigheid van corrosieve gassen

Ex-uitvoeringen

Met behulp van een optionele purge eenheid is de CALOMAT 6, OXYMAT 6 en ULTRAMAT 6 in veldbehuizing toepasbaar in een explosie gevaarlijke omgeving. Zowel meting in brandbare en niet brandbare gassen.

Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69