draagbare gas conditioneringssysteem

Applicatie
APS is zo ontworpen dat gas analyses nauwkeurig kunnen worden uitgevoerd op elk moment en op elke plaats. Het gehele gas-conditioning systeem is gehuisvest in een compacte en robuuste koffer die ervoor zorgt dat de onderdelen eenvoudig toegankelijk zijn, veilig en met een minimum aan onderhoud.

Beschrijving
Het draagbare systeem is geschikt voor variabele, discontinue en continue werking. De onderdelen,  ingebouwd in het systeem, kunnen worden gebruikt voor standaard toepassingen. Voor speciale wensen kunt u ons vragen om andere oplossingen. De verwarmde monstername lijding dient te worden gemonteerd aan de inlaat voor het meten van gassen met een verhoogd dauwpunt.
Een kogelkraan kan worden gemonteerd aan de inlaat voor ingave van het kalibratiegas voor de analyser (s).  De doorstroming wordt bepaald door een monster gas membraanpomp. Deze wordt automatisch gedeactiveerd door middel van een te hoge temperatuur contact op de koeler. Optioneel flow meters met geïntegreerde naaldventiel beschikbaar zijn. De flowmeters en de elektrische regelaars  zijn van buiten af zichtbaar , ook wanneer de koffer is gesloten. Deze unieke microprocessor gestuurde Peltier koeler is een krachtige ontworpen dauwpunt stabilisator. Het dauwpunt is vastgesteld op 4 ° C, maar kan worden gewijzigd op een waarde tussen 1 ° C en 15 ° C. De gas koeler is uitgerust met een warmtewisselaar gemaakt van glas en PTFE. Warmtewisselaar kan ook geleverd worden uit volledige PTFE of roestvast staal. Een fijn filter (AUF) is geïnstalleerd in de inlaat van de gas-bemonsteringspomp en kan uitgerust worden met een uiteenlopende reeks van filterelementen in verschillende materialen en porositeiten. Het condens van het monsternamegas wordt continu verwijderd door een peristaltische pomp. ACP ASR25) . (type ACS ASR25).

• Weinig onderhoud en zelfcontrolerend
• Dauwpunt +4 ° C ± 0,1 ° C
• Klaar voor gebruik <15 min
• Compact ontwerp
• Optimale betrouwbaarheid
• Licht gewicht
• Universeel uitgerust
• Goede chemische bestendigheid
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69