Digitaal meetsysteem

Applicatie
De digitale gas conditioning ADS-systeem is ontworpen voor continu gebruik, zodat gas gedetailleerde analyses kunnen worden uitgevoerd op elk moment. Het gehele gas-conditioning systeem is uitgerust met een PLC, die is gehuisvest in een compacte 19 "-behuizing en kan volledig worden geïntegreerd in uw gas-analyse systeem. ADS takes up little space. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de ADS neemt weinig ruimte.

Beschrijving

De Ankersmid digitale gas conditioning systeem is een compact, weinig onderhoud, zelf toezicht PLC-gestuurd systeem. Het is geschikt voor variabele en continue werking voor de meeste toepassingen.
Een touch screen biedt een uitgebreid bureaublad met aparte pop-up menu's te controleren en alle delen van de conditionering systeem controle en externe apparaten. De interne controles van de interne PLC Peltier koeler, stromingsschakelaar, vloeistof sensor en de verschillende terugslagkleppen voor nul - en kalibratiegassen en optionele verwarmde en externe monster lijn en een gas bemonsteringssonde.
Een voorbeeld van gas membraanpomp zorgt voor stroom naar de analysator en zal stoppen in het geval van een alarm, geproduceerd door de koeler of de vloeistof sensor.
Een digitale flow sensor is geïntegreerd en het debiet kan worden gecontroleerd en aangepast op het aanraakscherm.
Het dauwpunt is vastgesteld op 4 ° C, maar kan worden gewijzigd op een waarde tussen 1 ° C en 15 ° C.
Een front-panel fijn filter is geïnstalleerd en eventuele condensatie wordt continu verwijderd door een peristaltische pomp.
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69