Oxymat 6

De "Combi-Analyzer" ULTRAMAT / OXYMAT 6 combineert de eigenschappen van de ULTRAMAT 6 en OXYMAT 6 in een analysator in een 19 "rack design.
De ULTRAMAT 6 voldoet aan hoge eisen met betrekking tot betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarvoor zorgt de moderne elektronica, het bedieningsgemak en de fysieke elementen.
Maximaal twee infrarood werkzame bestanddelen en zuurstof kan worden gemeten in een enkele analysator. Het gebruik van optische koppelaars en optische filters in de IR fysica verhoogt de selectiviteit en betekent dat in veel gevallen, dat de analysatoren ook gebruikt kunnen  worden voor veeleisende toepassingen, ook bij complexe gasmengsels. Het garandeert correcte metingen van de lagere concentraties en lagere detectielimieten.

De OXYMAT - Physics is gebaseerd op de meting van zuurstof via de paramagnetische invloed van de wisselende druk . Dit garandeert perfecte lineariteit en maakt parametrering van minimale meetbereiken van 0 tot 0,5% (detectiegrens 50 ppm) tot 0 tot 100% of zelfs 99,5 tot 100% in één apparaat.

Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69