Mercury UT3000

Gebruik makend van de krachtige GoldTrap  een geoptimaliseerde state-of-the-art AA-kwikdamp detector biedt de UT-3000 Ultratracer detectiegrenzen op sub-ng / m3 (PPQ-delen per quadrillion) niveaus.Met de standaard instellingen van de datalogger heeft het een opnamecapaciteit van 4 weken. Voor gebruik in de UT-3000 is een nieuw opvangsysteem ontwikkeld: de Mercury GoldTrap,

The Mercury GoldTrap toont scherpe en hoge pieken en heeft een uitstekende stabiliteit op lange termijn. Doordat lucht wordt gebruikt voor het spoelen van de GoldTrap tijdens de verwarming worden mogelijke verontreinigingen geoxideerd.

Een lage druk lamp wordt gebruikt als UV-lichtbron. De referentiebundel wordt toegepast om een zeer hoge stabiliteit van de UV-bron te krijgen. De kwikconcentratie wordt gemeten in een optische cel die gemaakt is met gesmolten silica (Suprasil).

Dankzij de verbeterde gevoeligheid door de GoldTrap is er geen behoefte aan een lange cel dat altijd een groter oppervlakte-effect geeft. Om deeltjes uit het systeem te houden en om de GoldTrap te beschermen, is een filter stroomopwaarts van de sample toegang geïnstalleerd. 

De volledige filter unit is eenvoudig te vervangen. 

 

Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69