Mercury

Mercury Instruments Analytical Technologies is opgericht door Dr. Alfred Sauerer en Dr. Brigitte Inderst in 1997. Vanuit Karlsfeld / München (Duitsland), heeft het bedrijf zich als een wereldleider in de productie van state-of-the-art kwik analysers geprofileerd. Vanaf het prille begin met slechts één analyzer is de diversiteit van kwik analysers voor verschillende toepassingsgebieden door de jaren heen gegroeid. Mercury Instruments heeft inmiddels een zeer uitgebreide lijn van op maat gemaakte oplossingen in bijna elk mogelijk gebied van kwik analyse en is dus zichzelf goed neergezet in de Global Analyzer markt door het bereik van onze kwik analyzers.

Het gebruik van geavanceerde technologie zorgt ervoor dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Al onze instrumenten - zoals stack uitstoot monitoren, omgevingslucht monitoren of laboratorium kwik analyzers - voldoen aan de geldende nationale, Europese en Amerikaanse normen en / of voorschriften.
Mercury Instruments werkt samen met een groot aantal verkooppunten en representatieve kantoren verspreid over de hele wereld.
Mercury Instruments heeft altijd voorrang geven aan de ontwikkeling, marketing en verkoop van innovatieve instrumenten voor kwik analyse op het hoogste technische niveau. Meer dan twintig jaar ervaring in het kwik analyse en onze hoog gekwalificeerde personeel zal ervoor zorgen dat we de juiste oplossing voor uw analytische eisen kan bieden.

Wij bieden oplossingen op maat voor vrijwel elke meting toepassing op het gebied van:

  • Onderzoek
  • Process control
  • Milieubescherming
  • Analyse voedsel
  • medische Analyse

 

Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69