LaserGas II OP Monitor

NEO Monitors LaserGas II Open Path (OP) Monitor is een compacte, high performance gasanalysator voor de lange afstandsmeting in lucht. Metingen tot een  lengte van maximaal 1000 m. De OP Monitor maakt gebruik van een zender / reflector voor de gemiddelde gasconcentratie langs het optisch gezichtsveld Als optie is een batterij-aangedreven versie beschikbaar met een bedieningspaneel en een flash-geheugen voor data logging.

De monitor is geïnstalleerd op onze eigen X / Y uitlijning platform (goniometer).Adapters voor vaste installatie op perrons of voor gebruik van een statief zijn beschikbaar. Het instrument bevat ook een zichtbare richtlaser en optische waarneming voor eenvoudige uitlijning, zelfs over lange afstanden. Kappen voorde bescherming van de optische vensters op transceiver en de reflector kunnen worden geleverd. 

Kenmerken

  • Ongevoelig voor stof, mist of regen neer op 1% van de overbrenging
  • Tot 1000 m meting pad
  • Geen kruis interferentie van vocht (of andere gassen)
  • Stabiele kalibratie, geen nulpuntsverloop
  • Geen bewegende onderdelen, geen verbruiksartikelen
  • ATEX en CSA gecertificeerd

OPMERKING: Detectie Grenzen Worden gespecificeerd als Het 95%-betrouwbaarheidsinterval voor 100 m optical pad (enkele richting) en gas temperatuur / druk = 25 oC / 1 bar abs. ..

Laptop beschikbaar zijn CO2, HCN, C2H2, C2H4, C3H6, CH3I, CH2O, CH2CHCl (VCM), C2H4O (EtO), CH2Cl2 (DCM)

Dual Gas: NH3 + H2O, HCl + H2O, HF + H2O, CO + H2O, CH4 + CO2O2

 

 

Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69