Liquid Solids Control

Liquid Solids Control werd opgericht in 1977. Haar missie is om pionier te zijn; 's werelds meest geavanceerde betrouwbare en nauwkeurige Process Control refractometer te produceren. dverse industrie "primeurs" werden ontwikkeld en aangeboden door LSC.

Wij bieden continue in-line meting van de concentratie, meestal weergegeven als:%,% Solids, Brix, RI, of diverse technische eenheden.

We zijn de hele wereld bekend voor unieke innovatie zonder compromissen, verfijning met behoud van de gebruikerssvriendelijkheid en uitstekende service aan onze zeer breed klantenbestand. Wij leveren aan alle belangrijke industrieën ... Pulp en Paper, eten en drinken, suiker, zuivel, chemische en petrochemische.

Liquid Solids Control blinkt uit, nogmaals, met de Model 326 refractometer. Het beschikt over een groot 8,4 "LED-Touch-Screen Display, evenals een Ethernet-verbinding voor toegang op afstand via een webbrowser. Met de directe link naar alle instrumenten geeft de Model 326 de klant de flexibiliteit en het gemak van interfacing met het apparaat vanaf elke locatie binnen het netwerk van de plant (instrument / werkplaats, control room, etc.). Bovendien, wanneer nodig, uw IT-afdeling kan een een VPN opzetten zodat de LSC fabriek uw refractometer op afstand de problemen kan oplossen, waardoor u tijd en geld bespaart. Voor klanten die niet beschikken over hun instrumentatie netwerk, hebben we een USB-poort, voor alle diagnostische bestanden (geschiedenis, event alarmen en kalibratie-bestanden) , Deze kunnen ook worden gemaild naar LSC voor hulp bij probleemoplossing.

Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69