CEM Producten Horiba

PG-300Afbeelding op volledig scherm bekijken

De PG-300 is een compact en lichtgewicht stack gas analyzer die gelijktijdig vijf afzonderlijke componenten gas kan meten. De mogelijkheid om nauwkeurige metingen te doen  laat zien dat hij zowel betrouwbaar is in veldmetingen en in lab faciliteiten. 

Methaan (CH4) analyzer is onlangs toegetreden tot in de PG-serie en er zijn negen modellen opgesteld. Het ca. 20% lichtere vorige model met de ruige kant bescherming die de analyzer tegen schokken en schade beschermt. 

Een optionele elektronische koeler unit is beschikbaar voor lange termijn metingen in zware omgevingen zoals gasturbines, boilers en verbrandingsovens. PG-300 serie is ook geschikt voor het oplossen van milieu problemen, maatregelen van energiebesparing, studie van katalysatoren en controle van procesgas.ENDA-7000Afbeeldingsresultaat voor ENDA 7000 Horiba

HORIBA’s gloednieuwe ENDA-serie is de ultieme stack gas analyzer. Met verbeterde lagere kosten, minder onderhoud, hoge gevoeligheid en bruikbaarheid hebben we ons gericht op de gebruikers. De ENDA-7000 is ontworpen voor het continu meten van concentraties van NOX, SO2, CO, CO2, O2 en NH3 in stack flue gas stromen.

Het model wordt aangeboden in tientallen combinaties op basis van uw metingen. De ENDA-7000 maakt gebruik van een extractieve methode die onverdund sample gassen meet, en zeer geschikt is om gas metingen zoals schaliegas, LNG of biogas en andere verbrandingsinstallatie toepassingen. De ENDA-7000 is een uitstekende keuze voor metingen in elektriciteitscentrales, ketels, ovens, staal productie, cementfabrieken, pulp- en papierfabrieken, etc.

Elk systeem bestaat uit een 15 inch kleuren touchscreen display, een analyzer bench die tot 6 gas componenten in een 19 "rack mount-eenheid kan bevatten, een sampling systeem dat weinig onderhoud nodig heeft en dat een kosteneffectief vacuüm bemonstering bevat. Het systeem is ook flexibel aan te passen met andere randapparatuur zoals stof en stromingsbeveiligingen.

De ENDA-7000 is ook in staat om onderhoud op afstand te doen door middel van smart phones. Daardoor kunt u eenvoudig toegang krijgen tot uw ENDA-7000 om de status van sensoren en meters te controleren. De nieuwe ENDA garandeert uw tevredenheid van gasmeting behoeften.GI 700Afbeelding op volledig scherm bekijken

De GI-700 stack gas analyzer is bedoeld voor het continu meten van de concentraties van stikstofoxiden (NOx), zwaveldioxide (SO2) , koolmonoxide (CO), kooldioxide (CO2), zuurstof (O2) en ammoniak (NH3) in stapel afgasstromen.
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69