Environics 2040 Serie

De Environics® Series 2040 Multi-Component Gas Blending en Gas Dilution System biedt de unieke mogelijkheid om gassen te mengen en te verdunnen in een enkel chassis systeem. Dit systeem onderscheidt zich van de concurrentie doordat er oneindig gevarieerde concentraties gegenereerd kunnen worden binnen het bereik van het instrument.

De gasmengsels kunnen worden gebruikt bij het genereren voor nauwkeurige gaskalibratie normen. Dit leidt tot het creëren van een gasvormige atmosfeer, de productie van gasmengsels voor analytisch onderzoek of productiedoeleinden. Met ons gebruiksvriendelijk computergestuurd systeem kan de Series 2040 uiterst nauwkeurige gas concentraties produceren van procent tot ppb. 

De serie 2040 bestaat uit een chassis en kan uitgevoerd worden met zes massastroomregelaars, een serpentine voormenger met daarachter de menger zonder dood volume. Alle oppervlakken die in contact komen met het gas bestaan uit elektrolytisch roestvrij staal.De Series 2040 maakt gebruik van mass flow controllers gekalibreerd op een NIST (National Institute of Standards and Technology) traceerbaar primaire standaard
.gas blending and gas dilution system
Commando's worden ingevoerd vanaf het frontpaneel en weergegeven op een verlicht display. Kalibratiesequenties worden opgeslagen in de interne microprocessor.  Verbindingen via toetsenbord, optionele RS-232 / statusinterface.De Series 2040 is verkrijgbaar in een desktop configuratie of een optionele standaard 19 "rack-mount.
Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69