EcoPhysics

Ankersmid is uw meest ervaren dealer voor diverse NH3 & NOx-analysers van onder andere Eco Physics en Siemens, service, certificering en kalibratie bij omns of op site.

Wij hebben dit voor het meten van stikstofoxiden in het concentratiebereik van 1% tot 1 ppt (delen per triljoen) geperfectioneerd. Onze NOx-analysers monitoren continue processen evenals omgevingscondities in de hele wereld.

milieutoepassingen
Een breed scala aan NOx analyzers, clean room, ambient, troposfeer en de stratosfeer monitoring.

industriële toepassingen

Of het gaat om verbranding, vuilverbranding of energiecentrales, de meeste hete processen vragen om een ​​meting van de uitlaatgassen direct bij de bron van de nationale wetten en internationale normen.

automotive toepassingen

Uitstoot van auto's moeten steeds strengere normeringen volgen: U zult bij ons precies het juiste instrument vinden voor uw toepassing! Analysers voor warme, vochtige, of koud, droog monster gas, en met gelijktijdige meting van NO, NO2 en NOx lezen AK-protocol.

Semiconductor toepassingen

Wij bieden oplossingen voor een breed scala van complexe problemen in verband met CMP procesbeheersing. Dit is met succes gebruikt in de productie en ontwikkeling wereldwijd sinds 1996.

medische toepassingen

Sporen metingen als indicatie van luchtwegontsteking. Een reeks van geautomatiseerde pulmonale diagnostische producten, variërend van neonatologie naar sportgeneeskunde, routine diagnostiek voor wetenschappelijk onderzoek, evenals de diergeneeskunde. Deze producten worden verkocht en gedistribueerd door ECO MEDICS.  contact Ankersmid België: serge.rottiers@ankersmid-mc.be

Ankersmid Process          info@ankersmid-sampling.com,  (31)-0548-59 59 69